Gepost op

VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer

Olaf 9/10

Niet lang geleden besloten om een hometrainer aan te schaffen voor thuis. Ik twijfelde lang of een fitnessapparaat in huis wel een ideale keuze is, maar wat ben ik blij dat ik deze heb aangeschaft! Een binnen fiets op de sportschool is niks vergeleken met deze hometrainer. Voor deze prijs heb je letterlijk alles in één, waaronder een gratis trainingsschema met in totaal 24 programma’s en een garantie van drie jaar. Ik heb nooit van sport gehouden, maar deze hometrainer heeft mijn leven compleet veranderd. De oefeningen zijn niet bedoeld voor de maximale uitputting, maar een “low intensity”. Tevens bevat deze hometrainer een geweldige display met nog eens duizenden mogelijkheden. Alle uithoudingsvermogens worden zichtbaar op het display: hartslag, calorie verbruik, niveaus, snelheid, afstand en ga zo maar door. Van lange fietstochten ben ik ook geen fan, maar gelukkig regelt deze hometrainer een uitstekende afwisseling tussen uitdagingen. En dit is nog niet alles. Als je klaar bent met sporten, duw je de hometrainer via de transportwielen naar de gewenste plek in jouw huis. Makkelijk op te bergen waardoor de fiets nooit in de weg zit. Ik had nooit gedacht dat een hometrainer zoveel extra’s kon bevatten, maar dit is werkelijk waar voor je geld!

Check www.fitnessapparaat.nl voor alle hometrainers.