Gepost op

De Kettler crosstrainer: simpelweg top!

Vorige week heb ik eindelijk de beslissing genomen om de Kettler crosstrainer aan te schaffen. Het werd tijd om iets te veranderen in mijn leven. In mijn zoektocht naar de crosstrainer kwam ik op de website van fitwinkel.nl terecht. Hier vond ik een duidelijke omschrijving van hoe het product werkt en wat deze precies kost.

Top service

Ook de service is echt simpelweg gewoon top te noemen! Ik had de crosstrainer voor 22:00 ’s avonds besteld bij fitwinkel.nl, en de volgende dag werd hij netjes bij mij thuisbezorgd. Dit kostte mij overigens helemaal niets, echt geweldig! Daarnaast werd ik ook nog eens verrast met de service dat de Kettler crosstrainer, op plaats van bestemming, volledig gratis voor mij in elkaar werd gezet! Hierdoor kon ik direct gebruik maken van dit geweldige apparaat.

Ervaring

Het is echt een veelzijdig apparaat met vele mogelijkheden. Er zitten allerlei verschillende programma’s op en ik kan mijn trainingsgegevens laten bijhouden. Ook vind ik het erg fijn dat de crosstrainer bijvoorbeeld mijn hartslag kan meten en dat ik het in de gaten kan houden. Op die manier kan ik het optimaliseren voor de work-out die ik op dat moment wens.

Nadat ik dit apparaat succesvol in gebruik genomen had kon ik zoals aangegeven op de website de crosstrainer makkelijk inklappen en daarna op een comfortabele manier verplaatsen door middel van de transportrollen. Vanwege mijn slechte rug had ik hier echt erg veel baat bij!

Fitwinkel.nl, bedankt voor de geweldige service en voor een geweldig product!